SUBARY OUTBACK

Семејно возило со многу можности

 

За било која потреба, било каде и во било кое време? Subaru Outback е подготвен секогаш кога сте подготвени и вие. На пат неговите супериорни можности доаѓаат до израз заедно со изненадувачкото ниво на употребливост и сето тоа спакувано на начин кој нуди конфор и луксуз. Со разните нивоа на опрема и изборот на мотори, Outback може да ги задоволи потребите на голем број на возачи. Големиот и лесно достапен багажник е добредојден за семејни потреби, а со легендарната технологија на Subaru и системите за безбедност го прават ова возило водечко во неговата класа.  Subaru Outback 2.5i

Димензии: дoл. х шир. х вис.: 4775 х 1820 х 1605 мм
Мотор: боксер 4 цилиндри, бензински мотор, SOHC, 16 вентили
Запремина: 2457
Пренос: автоматски бесконечен (6-степени мануелно)
Погонски систем: 4WD
Максимална сила: 123 kW (167кс) / 5600 вр/мин
Максимален вртежен момент: 229 Nm / 4000 вр/мин
  Subaru Outback 3.6 R

Димензии: дoл. х шир. х вис.: 4775 х 1820 х 1605 мм
Мотор: боксер 4 цилиндри, турбо бензински мотор, 16 вентили, DOHC
Запремина: 3630
Пренос: 5-степен автоматски
Погонски систем: 4WD
Максимална сила: 191 kW (260кс) / 5600 вр/мин
Максимален вртежен момент: 350 Nm / 4400 вр/мин
  Subaru Outback 2.0 D

Димензии: дoл. х шир. х вис.: 4775 х 1820 х 1605 мм
Мотор: боксер 4 цилиндри, турбо дизел мотор
Запремина: 1998
Пренос: 6-степени мануелен
Погонски систем: 4WD
Максимална сила: 110kW (150кс) / 3600 вр/мин
Максимален вртежен момент: 350 Nm / 1800-2400 вр/мин