16.03.2013

Еднодневно дружење во Струмица

На 16.03.2013 година во организација на Subaru Fan Club Macedonia се одржа уште едно дружење на членовите кои ја искористија приликата повторно да го пробаат на малку полош терен новиот кросовер Subaru XV.
Покрај пробното возење учесниците имаа можност да уживаат во убавините на Колешинскиот водопад, го посетија Мокрино и бањата Банско. Попладенто останаа оние кои што сакааа да присуствуваат на струмичкиот карневал.

Subaru караванот се реализираше на патеката: Скопје - Радовиш - Банско - Валандово – Скопје


Сите дополнителни информации околу клубот, членството, бенефитите кој што им се достапни на членовите од генералниот импортер Субару Толту, активностите, презентациите, можат да се добијат во продажниот салон на Субару-Толту или на facebook – Subaru MK.

 

Со почит,

Subaru Fan Club Macedonia


001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016