17.10.2013

Subaru со најдобар систем за автоматско сопирање

Subaru Legacy и Outback опремени со системот EyeSight ја освоија највисоката оценка во конкуренција на 74 автомобили на најновиот тест за безбедност во САД кој ја оценува ефикасноста на системот за превенција на фронтални судари кај автомобилите..Повеќе информации и видео на kajgana.com :
http://kajgana.com/koj-avtomobil-ima-najdobar-sistem-za-avtomatsko-sopiranje